mavridou.com

Όροι Χρήσης

Εισαγωγή

Η χρήση του παρόντος ιστότοπου υπόκειται στους παρακάτω όρους αναπόσπαστο τμήμα των οποίων αποτελούν η ενότητα με τίτλο «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» και η ενότητα με τίτλο «Πολιτική Cookies». Επισημαίνεται ότι ο επισκέπτης – πελάτης οφείλει να μελετήσει, κατανοήσει και να αποδεχτεί όλους τους όρους χρήσης. Οι όροι χρήσης αποτελούν τη σύμβαση – συμφωνία μεταξύ του αυτού και της εταιρείας μας για την πλοήγηση στη σελίδα και την αγορά προϊόντων. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης του ιστότοπου, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Διευκρινίζεται ότι η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Συνεπώς, πριν την πλοήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα και τη διεκπεραίωση οποιασδήποτε συναλλαγής, ο επισκέπτης οφείλει κάθε φορά να διαβάζει και να τηρεί τους κάτωθι όρους. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης διαφωνεί με οποιονδήποτε από τους παρακάτω όρους οφείλει να μην περιηγηθεί στον ιστότοπό μας και να μην προχωρήσει σε καμία συναλλαγή. Ακόμη δε, οφείλει να μην καταχωρίσει προσωπικά του δεδομένα τόσο στην παρούσα ιστοσελίδα όσο και σε καμία σελίδα στην οποία φέρεται ως διαχειρίστρια η εταιρεία μας (βλ. παρακάτω «Links»), συμπεριλαμβανομένης έτσι και της υπηρεσίας «Newsletter». Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία αναφορικά με το περιεχόμενο των όρων χρήσης του ιστότοπου, παρέχεται δυνατότητα επικοινωνίας με τους τρόπους που ορίζονται παρακάτω.

 

1. Η Εταιρεία

Την πώληση και διαφήμιση των προϊόντων που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα διενεργεί η εταιρεία μας με την επωνυμία «ΒΑΣΙΛΙΚΗ & ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ Ε.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «ΜΑΥΡΙΔΟΥ», με έδρα το Ναύπλιο. Τα καταστήματά μας βρίσκονται στην οδό Αιγίου 87 στο Ναύπλιο (Τ.Κ. 21100) και στην οδό Καποδιστρίου 29 στο Άργος (Τ.Κ. 21200).

 

2. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου (φωτογραφίες, λογότυπα, κείμενα, βίντεο, γραφικά κ.α.), με εξαίρεση τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που ρητά αναφέρονται, αποτελεί προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύεται από το νόμο (Copyright © ΒΑΣΙΛΙΚΗ & ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ 2018). Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αποθήκευση, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση φωτογραφιών, αγγελιών, δημοσιεύσεων ή άλλων ανακοινώσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση των υπευθύνων του ιστότοπου.

 

3. Συνδέσεις με άλλες Ιστοσελίδες (LINKS)

Η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσεις με ιστοσελίδες τρίτων (Links). Η παροχή των Links από την εταιρεία μας δεν συνεπάγεται έγκριση του περιεχομένου αυτών και δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ή για τυχόν ζημία συνεπεία της χρήσης του περιεχομένου αυτών. Οι συνδέσεις αυτές αφορούν κατά κύριο λόγο την πλοήγηση στις σελίδες της εταιρείας μας στα social media (Facebook – Instagram). Τα Links παρέχονται αποκλειστικά προς διευκόλυνση των χρηστών. Οι χρήστες επισκέπτονται τις ιστοσελίδες αυτές με δική τους ευθύνη αφού προηγουμένως ενημερωθούν για τους όρους χρήσης τους, την ακολουθούμενη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πολιτική cookies.

 

4. Διαφημίσεις

Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να διαφημίζει και να προβάλει στον παρόντα ιστότοπο προϊόντα άλλων εταιρειών, εφόσον το περιεχόμενο των διαφημίσεων αυτών σχετίζεται άμεσα με την δραστηριότητά μας και δεν είναι υβριστικό, πορνογραφικό ή παραπλανητικό.

 

5. Ενημερωτικά Δελτία (Newsletter)

Η εγγραφή του επισκέπτη στην υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων (newsletter) της εταιρείας μας δεν είναι υποχρεωτική. Απόκειται στην ευχέρεια του επισκέπτη να καταχωρίσει το e-mail του προκειμένου να λαμβάνει από εμάς τα προωθητικά – διαφημιστικά μηνύματα των προϊόντων μας. Η εγγραφή στην υπηρεσία των ενημερωτικών δελτίων (newsletter) της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την ενεργητική αποδοχή των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων που πάντοτε τη συνοδεύουν, δηλώνουν τη ρητή συγκατάθεση του επισκέπτη για χρήση της ως άνω υπηρεσίας. Ανά πάσα στιγμή, ο επισκέπτης – πελάτης, ο οποίος πραγματοποίησε εγγραφή στην ως άνω υπηρεσία προωθητικών – διαφημιστικών μηνυμάτων, μπορεί να απεγγραφεί χωρίς κανένα κόστος και να μη λαμβάνει στο εξής τέτοια μηνύματα ενημερώνοντας την επιχείρησή μας με κάθε πρόσφορο μέσο επικοινωνίας.

 

6. Όροι Συναλλαγών

Κατάρτιση σύμβασης: Για την σύναψη της σύμβασης πώλησης, ο πελάτης θα πρέπει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του (πρόταση αγοράς προϊόντος) για τα προϊόντα μας ηλεκτρονικά και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες πλοήγησης στην ιστοσελίδας μας επιλέγοντας το/τα προϊόν/τα της αρεσκείας του. Η αποδοχή εκ μέρους μας της πρότασης του πελάτη για αγορά ενός προϊόντος και η ολοκλήρωση της παραγγελίας του γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την αποστολή σε αυτόν ηλεκτρονικού μηνύματος επιβεβαίωσης (sms ή e-mail ή με άλλον ηλεκτρονικό τρόπο). Διατηρούμε πάντως το δικαίωμα να απορρίψουμε τη διεκπεραίωση μιας παραγγελίας χωρίς καμία συνέπεια για την εταιρεία μας, ακόμη κι αν προηγουμένως την έχουμε επιβεβαιώσει με ηλεκτρονικό μήνυμα. Η δε μεταβίβαση της κυριότητας των προϊόντων στον πελάτη γίνεται πάντοτε με την ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος της αγοράς. Διευκρινίζεται σε κάθε περίπτωση ότι για την διεκπεραίωση των συναλλαγών με τα καταστήματά μας δεν είναι υποχρεωτική η εγγραφή και η δημιουργία λογαριασμού του πελάτη/χρήστη στον ιστότοπο mavridou.com. Για τις περιπτώσεις της αποστολής προϊόντων στον τόπο που υποδεικνύει ο πελάτης και πληρωμής με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η μεταβίβαση της κυριότητας των σχετικών προϊόντων συντελείται με την ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος στη μεταφορική εταιρεία.
Αποστολή προϊόντων και τρόποι πληρωμής: Η εταιρεία μας αποστέλλει δωρεάν το προϊόν αγοράς του πελάτη οπουδήποτε στην Ελλάδα μέσω συμβεβλημένης εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier). Στην περίπτωση της αποστολής προϊόντος στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο πελάτης, η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή μέσω κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό ή ηλεκτρονικά με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Επισημαίνεται ότι για αγορές άνω των 500 ευρώ, όπου απαιτείται η χρήση τραπεζικών μέσων πληρωμής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν είναι δυνατή η πληρωμή προϊόντων με την μέθοδο της αντικαταβολής. Για τις πληρωμές στο χώρο των καταστημάτων μας, ο πελάτης δύναται, εκτός των πληρωμών με μετρητά, να χρησιμοποιήσει κάθε είδους χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις).
Επιστροφές προϊόντων: Ο πελάτης δύναται να μας επιστρέψει εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης σε αυτόν, μέσω της ίδιας μεταφορικής εταιρείας και με δική του δαπάνη, τα αγορασθέντα προϊόντα, εφόσον αυτά είναι στην άρτια κατάσταση που παραδόθηκαν. Σε αυτή την περίπτωση, επισημαίνεται ότι η εταιρεία μας δεν επιστρέφει τη χρηματική αξία του προϊόντος, αλλά αντικαθιστά αυτό με άλλο προϊόν ίσης αξίας. Αντικατάσταση δεν μπορεί να γίνει με προϊόν μικρότερης αξίας από το αρχικό, δεδομένης της πολιτικής μας για μη επιστροφή της χρηματικής αξίας του προϊόντος. Αντίθετα, αντικατάσταση είναι δυνατή με προϊόν μεγαλύτερης αξίας, εφόσον καταβάλλεται η επιπλέον χρηματική διαφορά.

 

7. Αποκλεισμός – Περιορισμός Ευθύνης

Πλοήγηση στην ιστοσελίδα: Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης – πελάτης από την πλοήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα ούτε βεβαίως για τυχόν δυσλειτουργίες που σχετίζονται με το λογισμικό του χρήστη ή τη διαθεσιμότητα του διαδικτύου. Ομοίως, δεν εγγυόμαστε ότι η ιστοσελίδα και οποιοδήποτε άλλος δικτυακός τόπος μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών – πελατών παρέχονται χωρίς «ιούς». Για την αποκατάσταση ή επιδιόρθωση τέτοιων προβλημάτων ευθύνεται αποκλειστικά ο επισκέπτης – πελάτης.
Καθυστέρηση παράδοσης προϊόντων: Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων των πελατών, δεσμευόμενη για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους. Ωστόσο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης των παραγγελιών.
Έλλειψη αποθεμάτων – ακύρωση παραγγελίας: Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται στην περίπτωση μη ύπαρξης επαρκών αποθεμάτων. Η πολιτική μας επιβάλλει να ενημερώνουμε έγκαιρα τον πελάτη για την ύπαρξη αποθέματος και κατόπιν να επιβεβαιώνουμε ή όχι την παραγγελία. Σε κάθε περίπτωση πάντως ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από την παρούσα ιστοσελίδα ή για την άρνηση εκτέλεσης ή αποδοχής μιας παραγγελίας, έστω κι αν προηγουμένως έχει σταλεί από εμάς μήνυμα επιβεβαίωσης.
Πραγματικά ελαττώματα προϊόντων και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων: Πριν την εκτέλεση κάθε παραγγελίας ελέγχουμε τα προϊόντας μας ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα φέρουν κανένα απολύτως ελάττωμα ή δεν θα στερούνται καμίας συνομολογημένης ιδιότητας, εάν κάτι τέτοιο έχει καταστεί περιεχόμενο της συμφωνίας μας. Η εταιρεία μας απαλλάσσεται εκ των προτέρων για πραγματικά ελαττώματα προϊόντων και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων, εάν αυτά οφείλονται σε ελαφρά αμέλεια.
Ευθύνη κατά την παράδοση: Η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη για τυχόν καταστροφή ή απώλεια των προϊόντων έως την φυσική παράδοσή τους στην μεταφορική εταιρεία (Speedex Courier). Μόλις τα προϊόντα παραδοθούν στη μεταφορική εταιρεία, δεν ευθυνόμαστε για καμία απώλεια, χειροτέρευση, καταστροφή ή άλλη ζημία των προϊόντων, έστω και αναγόμενη σε τυχαίο γεγονός. Η πρόβλεψη αυτή ισχύει κατά μείζονα λόγο και στις περιπτώσεις παράδοσης μεν των προϊόντων, πλην όμως επιστροφής τους εκ μέρους του πελάτη εντός του ανωτέρω οριζόμενου χρονικού διαστήματος. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης φέρει τον κίνδυνο ακόμη και της τυχαίας καταστροφής ή χειροτέρευσης των προϊόντων. Εάν η μεταφορική εταιρεία δεν μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση του πελάτη, τότε το προϊόν φυλάσσεται από τη μεταφορική κατά τους όρους αυτής και με τυχόν δαπάνη του πελάτη.

 

8. Προσωπικά Δεδομένα

Για την κατάρτιση σύμβασης πώλησης με την εταιρεία μας, ο πελάτης υποχρεούται να μας γνωστοποιήσει τα απολύτως αναγκαία προσωπικά του δεδομένα. Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη – πελάτη του ιστότοπου υπόκειται στους όρους που περιλαμβάνονται στην «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων».
H διαχείριση των Cookies περιγράφεται αναλυτικά στην «Πολιτική Cookies».

 

9. Δικαιοδοσία – Αρμοδιότητα

Για οποιαδήποτε δικαστική διαφορά ανακύψει σχετικά με την εφαρμογή ή την ερμηνεία των παραπάνω όρων εφαρμοστέο δίκαιο ορίζεται το ελληνικό. Αρμόδια δε είναι τα δικαστήρια του Ναυπλίου.

 

10. Επικοινωνία

Η χρήση του παρόντος ιστότοπου μας δίνει το δικαίωμα να επικοινωνούμε με τον επισκέπτη – πελάτη, όταν αυτός μας έχει παράσχει τα στοιχεία επικοινωνίας του, κάθε φορά που κρίνουμε ότι οι απαιτήσεις των συναλλαγών το επιβάλλουν. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρεία μας για κάθε θέμα που τον αφορά στα τηλέφωνα 27510 66937 & 27521 11685 κατά τις ώρες και ημέρες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα.

 

11. Δηλώσεις Επισκέπτη – Πελάτη

Ο επισκέπτης – πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας είναι ακριβείς και αληθείς. Επίσης, δηλώνει ότι τόσο για την πλοήγηση όσο και για την οποιαδήποτε συναλλαγή με τα καταστήματά μας ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ το σύνολο του περιεχομένου των παρόντων όρων χρήσης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ 29.04.2020