mavridou.com

Όροι Χρήσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ 12.03.2021

Γενικές πληροφορίες

Η χρήση του παρόντος ιστότοπου υπόκειται στους παρακάτω όρους αναπόσπαστο τμήμα των οποίων αποτελούν η ενότητα με τίτλο «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» και η ενότητα με τίτλο «Πολιτική Cookies». Επισημαίνεται ότι ο επισκέπτης – πελάτης οφείλει να μελετήσει, κατανοήσει και να αποδεχτεί όλους τους όρους χρήσης. Οι όροι χρήσης αποτελούν τη συμφωνία μεταξύ του αυτού και της εταιρείας μας για την πλοήγηση στη σελίδα και την αγορά προϊόντων. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης του ιστότοπου, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Διευκρινίζεται ότι η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Συνεπώς, πριν την πλοήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα και τη διεκπεραίωση οποιασδήποτε συναλλαγής, ο επισκέπτης οφείλει κάθε φορά να διαβάζει και να τηρεί τους κάτωθι όρους. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης διαφωνεί με οποιονδήποτε από τους παρακάτω όρους οφείλει να μην περιηγηθεί στον ιστότοπό μας και να μην προχωρήσει σε καμία συναλλαγή. Ακόμη δε, οφείλει να μην καταχωρίσει προσωπικά του δεδομένα τόσο στην παρούσα ιστοσελίδα όσο και σε καμία σελίδα στην οποία φέρεται ως διαχειρίστρια η εταιρεία μας (βλ. παρακάτω «Links»), συμπεριλαμβανομένης έτσι και της υπηρεσίας «Newsletter». Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία αναφορικά με το περιεχόμενο των όρων χρήσης του ιστότοπου, παρέχεται δυνατότητα επικοινωνίας με τους τρόπους που ορίζονται παρακάτω.

H Εταιρεία

Την πώληση και διαφήμιση των προϊόντων (γυναικεία ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ) που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα διενεργεί η εταιρεία μας με την επωνυμία «ΒΑΣΙΛΙΚΗ & ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ Ε.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «ΜΑΥΡΙΔΟΥ», με έδρα το Ναύπλιο. Τα καταστήματά μας βρίσκονται στην οδό Αιγίου 87 στο Ναύπλιο (Τ.Κ. 21100) και στην οδό Καποδιστρίου 29 στο Άργος (Τ.Κ. 21200).

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας:

Επωνυμία: ΒΑΣΙΛΙΚΗ & ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ Ε.Ε.

Διακριτικός τίτλος: ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Νομική Μορφή: Ετερόρρυθμη Εταιρεία

ΑΦΜ: 998141493

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 030220713000

https://www.businessregistry.gr/publicity/show/30220713000

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 27510 66937 & 27521 11685

E-mail: mavridou79@gmail.com

Επιτρεπόμενη και απαγορευμένη χρήση

Ο Ιστότοπος προωθεί την ταυτότητα της Εταιρείας και διαφημίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Διευκρινίζεται ότι ο Ιστότοπος αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα. Επιπλέον, δεν παρέχουμε κανενός είδους συμβουλές αναφορικά με την προώθηση των αγαθών και των υπηρεσιών μας.


Για να περιηγηθείτε στον Ιστότοπο, πρέπει να ενεργείτε με δίκαιο και νόμιμο τρόπο και να αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη φήμη ή στην περιουσία της Εταιρείας. Σημειώνεται ότι η χρήση αυτού του Ιστότοπου επιτρέπεται μόνο σε άτομα με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα σύμφωνα με το νόμο (18+).


Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας για να κάνετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

  • Οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια.
  • Οποιαδήποτε όχληση σε άλλους χρήστες/επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας.
  • Οποιαδήποτε παρεμπόδιση στην κανονική λειτουργία της Ιστοσελίδας μας.
  • Οποιαδήποτε πρόσβαση στα συστήματά μας.

 

Απαγορεύεται επίσης αυστηρά να παραβιάζετε τυχόν ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, να αποστέλλετε μη ζητηθέν διαφημιστικό υλικό (spam) ή να προσπαθείτε να επηρεάσετε την απόδοση ή τη λειτουργικότητα του Ιστoτόπου. Η παραβίαση αυτής της διάταξης συνιστά ποινικό αδίκημα σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Δεν επιτρέπεται η λήψη ή η τροποποίηση του περιεχομένου του Ιστότοπού μας. Σε κάθε περίπτωση, είστε υποχρεωμένοι να συμμορφώνεστε με την επιτρεπόμενη χρήση του Ιστότοπου και να ενεργείτε σύμφωνα με το νόμο.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο του παρόντος Ιστότοπου (φωτογραφίες, λογότυπα, κείμενα, βίντεο, γραφικά κ.α.), με εξαίρεση τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, αποτελεί προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύεται από το νόμο (Copyright © 2021, ΒΑΣΙΛΙΚΗ & ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ Ε.Ε. ). Απαγορεύεται αυστηρά η εν όλω ή εν μέρει χρήση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αποθήκευση, αντιγραφή, διανομή και κοινοποίηση φωτογραφιών, αγγελιών, δημοσιεύσεων ή άλλων ανακοινώσεων για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συναίνεση των υπευθύνων του ιστότοπου.

Εμπορικά σήματα

Τα εμπορικά σήματα που εμφανίζονται στον Ιστότοπο ανήκουν στην Εταιρεία. Εσείς ή οποιοσδήποτε τρίτος δεν έχετε και δεν αποκτάτε την άδεια ή τη συγκατάθεση της Εταιρείας για να χρησιμοποιήσετε, με οποιονδήποτε τρόπο, τα εμπορικά σήματα της Εταιρείας ή τα εμπορικά σήματα που ανήκουν σε Εταιρείες που εκπροσωπούνται από την Εταιρεία χωρίς τη ρητή έγγραφη άδειά της.

Συνδέσεις

Ο Ιστότοπος περιέχει συνδέσμους προς σελίδες τρίτων (Σύνδεσμοι). Η παροχή των συνδέσμων δεν συνεπάγεται την έγκριση του περιεχομένου τους. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή το περιεχόμενο αυτών των Ιστοσελίδων ή καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ως αποτέλεσμα της χρήσης του περιεχομένου τους. Αυτοί οι σύνδεσμοι αφορούν κυρίως την πλοήγηση των εταιρικών σελίδων μας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (Facebook, LinkedIn). Οι σύνδεσμοι παρέχονται αποκλειστικά για δική σας ευκολία. Σε κάθε περίπτωση, περιηγείστε σε αυτούς τους ιστότοπους με δική σας ευθύνη. Πριν περιηγηθείτε σε αυτούς τους ιστοτόπους, ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Cookies των κατ’ ιδίαν σελίδων.

 

Διαφημίσεις

Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να διαφημίζει και να προβάλει στον παρόντα ιστότοπο προϊόντα άλλων εταιρειών, εφόσον το περιεχόμενο των διαφημίσεων αυτών σχετίζεται άμεσα με την δραστηριότητά μας και δεν είναι υβριστικό, πορνογραφικό ή παραπλανητικό.

 

Ενημερωτικά Δελτία (Newsletter)

Η εγγραφή σας στην υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων (newsletter) της εταιρείας μας δεν είναι υποχρεωτική. Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε, θα πρέπει να καταψρίσετε το e-mail σας προκειμένου να λαμβάνετε από εμάς τα προωθητικά – διαφημιστικά μηνύματα των προϊόντων μας. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να απεγγραφείτε χωρίς κανένα κόστος και να μη λαμβάνετε στο εξής τέτοια μηνύματα, ενημερώνοντας την επιχείρησή μας με κάθε πρόσφορο μέσο επικοινωνίας ή πατώντας την επιλογή “unsubscribe” στα προωθούμενο μήνυμα.

 

Όροι Συναλλαγών

Κατάρτιση σύμβασης: Για την σύναψη της σύμβασης πώλησης, θα πρέπει να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας (πρόταση αγοράς προϊόντος) για τα προϊόντα μας ηλεκτρονικά και να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες πλοήγησης στην ιστοσελίδας μας επιλέγοντας το/τα προϊόν/τα της αρεσκείας σας.

Η αποδοχή εκ μέρους μας της πρότασης αγοράς ενός προϊόντος και η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος επιβεβαίωσης (sms ή e-mail ή με άλλον ηλεκτρονικό τρόπο).

Διατηρούμε πάντως το δικαίωμα να αποσύρουμε ανά πάσα στιγμή από την παρούσα ιστοσελίδα οποιοδήποτε προϊόν. Σε εξαιρετικές περιστάσεις, ακόμα κι αν έχουμε στείλει επιβεβαιωτικό μήνυμα στον πελάτη, διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε την παραγγελία του και να του επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό που κατέβαλε. Επισημαίνουμε ότι ουδεμία ευθύνη φέρουμε  απέναντί στον πελάτη ή σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από την παρούσα ιστοσελίδα.

Η μεταβίβαση της κυριότητας των προϊόντων γίνεται πάντοτε με την ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος της αγοράς. Για τις περιπτώσεις της αποστολής προϊόντων στον τόπο που υποδεικνύει ο πελάτης και πληρωμής με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η μεταβίβαση της κυριότητας των σχετικών προϊόντων συντελείται με την ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος στη μεταφορική εταιρεία.

Διευκρινίζεται ότι για την κατάρτιση και διεκπεραίωση των συναλλαγών με την εταιρείας μας δεν είναι υποχρεωτική η εγγραφή και η δημιουργία λογαριασμού του πελάτη/χρήστη στον ιστότοπο mavridou.com.

Αποστολή, παράδοση προϊόντων και τρόποι πληρωμής: Η εταιρεία μας αποστέλλει δωρεάν το προϊόν αγοράς του πελάτη οπουδήποτε στην Ελλάδα μέσω συμβεβλημένης εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier).

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατόν και πάντως το αργότερο 30 ημερών από την ημερομηνία της επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Ωστόσο, καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε περιπτώσεις όπως η προσαρμογή των προϊόντων στις απαιτήσεις του πελάτη, η περιοχή παράδοσης ή λόγω άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων.

Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται είτε με αντικαταβολή είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Επισημαίνεται ότι για αγορές άνω των 500 ευρώ, όπου απαιτείται η χρήση τραπεζικών μέσων πληρωμής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν είναι δυνατή η πληρωμή προϊόντων με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Τιμολόγηση προϊόντων: Η τιμή κάθε προϊόντος είναι αυτή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Μεριμνούμε ώστε οι τιμές στην ιστοσελίδα μας να είναι ακριβείς, ωστόσο ενδέχεται να παρουσιαστούν σφάλματα. Εάν διαπιστώσουμε κάποιο λάθος στην τιμή οποιουδήποτε προϊόντος παραγγείλει ο πελάτης, τον ενημερώνουμε το συντομότερο δυνατόν και του δίνουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει εκ νέου την παραγγελία στη διορθωμένη σωστή τιμή ή να την ακυρώσει. Εάν είναι αδύνατο να επικοινωνήσουμε με τον πελάτη, θα θεωρήσουμε ότι η παραγγελία του έχει ακυρωθεί και θα του επιστρέψουμε το ποσό που έχει καταβάλει. Επισημαίνεται ότι, ακόμα και αν έχουμε αποστείλει επιβεβαιωτικό μήνυμα, δεν υποχρεούμαστε να προμηθεύσουμε στον πελάτη κανένα προϊόν στη εσφαλμένη χαμηλότερη τιμή.

Υπαναχώρηση – Επιστροφές & αντικαταστάσεις προϊόντων: Έχετε το δικαιώμα να μας επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης σε εσάς, και με δική σας δαπάνη, τα αγορασθέντα προϊόντα, εφόσον αυτά είναι ίδια κατάσταση στην οποία παραδόθηκαν.

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχει οριστεί από εσάς, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων, ή στην περίπτωση παραγγελίας με περισσότερα προϊόντα μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχει οριστεί από εσάς, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο του τελευταίου προϊόντος.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, μπορείτε να ενημερώσετε την εταιρεία μας για την απόφασή σας να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση είτε ταχυδρομικώς είτε με e-mail. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα υπαναχώρησης που επισυνάπτεται παρακάτω, χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό. Για να είναι εμπρόθεσμη η υπαναχώρηση, αρκεί να μας εκφράσετε τη βούλησή σας για υπαναχώρηση πριν τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης.

Σημειώνεται ρητά όμως ότι δεν έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης όταν πρόκειται για προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας ή για σφραγισμένα προϊόντα, τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για υγειονομικούς λόγους, και τα οποία ανοίχτηκαν μετά την παράδοση.

Διευκρινίζεται ότι κανένα ποσό δεν επιστρέφεται εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του, εάν το προϊόν δεν είναι στην ίδια κατάσταση που παραδόθηκε ή εάν έχει υποστεί ζημιά. Σε κάθε περίπτωση υποχρεούστε να επιστρέψετε τα προϊόντα χρησιμοποιώντας ή συμπεριλαμβάνοντας την αρχική τους συσκευασία, τις οδηγίες και κάθε άλλο έγγραφο που τυχόν συνοδεύει τα προϊόντα. Επίσης, θα πρέπει να επιστραφεί και η νόμιμη απόδειξη που εξεδώθη για το προϊόν ή τα προϊόντα.

Αποτέλεσμα υπαναχώρησης – επιστροφής & αντικατάστασης προϊόντων: Στις περιπτώσεις υπαναχώρησης – επιστροφής προϊόντων, η επιχείρησή μας σας επιστρέφει τα χρήματα που μας καταβάλατε με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά. Σε περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος με προϊόν ή προϊόντα μικρότερης αξίας από το/τα αρχικά αγορασθέν/αγορασθέντα, η επιχείρησή μας σας επιστρέφει την προκύπτουσα χρηματική διαφορά με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά. Σε κάθε μία περίπτωση εκ των ανωτέρω, ο πελάτης έχει υποχρέωση να αποδώσει το πράγμα ελεύθερο από κάθε βάρος που του προσέθεσε ο ίδιος, καθώς και τα ωφελήματα που αποκόμισε.

Υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, σας παραθέτουμε το ακόλουθο υπόδειγμα:

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

(συμπληρώστε και επιστρέψτε το παρόν έντυπο μόνο εάν επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη

σύμβαση)

Προς

ΒΑΣΙΛΙΚΗ & ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ Ε.Ε.
Αιγίου 87, 211 00 Ναύπλιο
Τηλ. 27510 66937 & 27521 11685
E-mail: mavridou79@gmail.com

Γνωστοποιώ/Γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι υπαναχωρώ/υπαναχωρούμε από τη σύμβασή

μου/μας πώλησης των ακόλουθων αγαθών ή παροχής της ακόλουθης υπηρεσίας

Που παραγγέλθηκε(-αν) στις (*)/που παρελήφθη(-σαν) στις ……………..

Όνομα καταναλωτή(-ών): ……………………………………………………………..

Διεύθυνση καταναλωτή(-ών): ………………………………………………………..

Eπίσης, δηλώνω υπεύθυνα ότι:

– Ότι τα προϊόντα και η συσκευασία τους βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και δεν έχουν

αποσυσκευασθεί, χρησιμοποιηθεί, ή υποστεί ζημία.

– Ότι επιβαρύνομαι με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

 

EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Δικαιούχος ………………………………………….

Τράπεζα ………………………………………….

Αρ. Τραπεζικού Λογαριασμού ………………………………………….

ΙΒΑΝ ………………………………………….

Ημερομηνία:                                Υπογραφή:

______________________              ___________________________________

Νόμιμη εγγύηση προϊόντων: Η Εταιρεία μας υποχρεούται να σας παραδώσει τα προϊόντα μας με τις συνομολογημένες ιδιότητες και χωρίς πραγματικά ελαττώματα, σύμφωνα με τα άρθρα 534 επ. του Αστικού Κώδικα. Η νόμιμη εγγύηση των δύο ετών, η οποία σημαίνει ότι το προϊόν είναι απαλλαγμένο από πραγματικό ελάττωμα ή φέρει τις συνομολογημένες ιδιότητες, άρχεται από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχει οριστεί από τον πελάτη, διάφορο του μεταφορέα, αποκτήσατε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν έχει τις συνομολογημένες ιδιότητες ή φέρει πραγματικό ελάττωμα, μπορείτε να ασκήσετε, κατά τη σειρά που αναγράφονται παρακάτω, ένα από τα ακόλουθα δικαιώματα, χωρίς καμία επιβάρυνση:

  • να απαιτήσετε τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες
  • να μειώσετε το τίμημα
  • να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα.

Η εταιρεία μας εξετάζει το επιστρεφόμενο προϊόν και σας ενημερώνει μέσω  e-mail, σε εύλογο χρονικό διάστημα, εάν δικαιούστε επιδιόρθωση ή αντικατάσταση ή μείωση του τιμήματος ή επιστροφή χρημάτων. Η επιδιόρθωση, η αντικατάσταση του προϊόντος, η μείωση του τιμήματος  ή η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιούνται το συντομότερο δυνατόν και, σε κάθε περίπτωση, εντός 14 ημερών από την ημέρα της ενημέρωσης της εταιρείας μας από τον πελάτη σχετικά με το ελάττωμα ή την ελλείπουσα ιδιότητα.

Το ποσό που έχει καταβληθεί επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων επιστροφής, σε περίπτωση που κριθεί ότι συντρέχει περίπτωση επιστροφής χρημάτων κατα τα ανωτέρω. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά. Σε περίπτωση μείωσης του τιμήματος ή σε περίπτωση διόρθωσης, επιστρέφεται η διαφορά και τα τυχόν έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος με προϊόντα μικρότερης αξίας από τα αρχικά αγορασθέντα, η επιχείρησή μας επιστρέφει στον πελάτη την προκύπτουσα χρηματική διαφορά με κάθε πρόσφορο μέσο.

Η εγγύηση ισχύει μόνο εάν φωτογραφίσετε το προϊόν με το πραγματικό ελάττωμα ή την έλλειψη ιδιοτήτων αμέσως μετά την παράδοση και ειδοποιείτε την επιχείρησή μας. Επίσης, εάν το πακέτο παράδοσης είναι κατεστραμμένο, πρέπει να το φωτογραφίσετε αμέσως και να μας το στείλετε καθώς το προϊόν ενδέχεται να έχει επηρεαστεί.

 

Αποκλεισμός – Περιορισμός Ευθύνης

Πλοήγηση στην ιστοσελίδα: Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστείτε από την πλοήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα ούτε βεβαίως για τυχόν δυσλειτουργίες που σχετίζονται με το λογισμικό του χρήστη ή τη διαθεσιμότητα του διαδικτύου. Ομοίως, δεν εγγυόμαστε ότι η ιστοσελίδα και οποιοδήποτε άλλος δικτυακός τόπος μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών – πελατών παρέχονται χωρίς «ιούς». Για την αποκατάσταση ή επιδιόρθωση τέτοιων προβλημάτων ευθύνεστε αποκλειστικά εσείς.

Καθυστέρηση παράδοσης προϊόντων: Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων των πελατών, δεσμευόμενη για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους. Ωστόσο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης των παραγγελιών αναγόμενης σε ανωτέρα βία.

Έλλειψη αποθεμάτων – ακύρωση παραγγελίας: Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται στην περίπτωση μη ύπαρξης επαρκών αποθεμάτων. Η πολιτική μας επιβάλλει να ενημερώνουμε έγκαιρα τον πελάτη για την ύπαρξη αποθέματος και κατόπιν να επιβεβαιώνουμε ή όχι την παραγγελία. Σε κάθε περίπτωση πάντως ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από την παρούσα ιστοσελίδα ή για την άρνηση εκτέλεσης ή αποδοχής μιας παραγγελίας, έστω κι αν προηγουμένως έχει σταλεί από εμάς μήνυμα επιβεβαίωσης.

Πραγματικά ελαττώματα προϊόντων και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων: Πριν την εκτέλεση κάθε παραγγελίας ελέγχουμε τα προϊόντα μας ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα φέρουν κανένα απολύτως ελάττωμα ή δεν θα στερούνται καμίας συνομολογημένης ιδιότητας, εάν κάτι τέτοιο έχει καταστεί περιεχόμενο της συμφωνίας μας. Εάν παρόλα αυτά υπάρξει σε κάποιο προϊόν πραγματικό ελάττωμα ή έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητα, οφείλετε αμέσως να το φωτογραφήσετε και να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail, περιγράφοντας λεπτομερώς το προϊόν και το ελάττωμά του ώστε να σας δώσουμε οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειες.

Επισημαίνεται ότι εάν υπάρξει πραγματικό ελάττωμα σε κάποιο προϊόν ή εάν αυτό στερείται συνομολογημένων ιδιοτήτων, δεν έχετε δικαίωμα να απαιτήσετε τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες. Τέλος, εάν υπάρξει πραγματικό ελάττωμα σε κάποιο προϊόν ή εάν αυτό στερείται συνομολογημένων ιδιοτήτων, δεν έχετε δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα.

Ευθύνη μετά την παράδοση:  Μόλις σας παραδοθούν τα προϊόντα, δεν ευθυνόμαστε για καμία απώλεια, χειροτέρευση, καταστροφή ή άλλη ζημία των προϊόντων, έστω και αναγόμενη σε τυχαίο γεγονός. Η πρόβλεψη αυτή ισχύει κατά μείζονα λόγο και στις περιπτώσεις παράδοσης μεν των προϊόντων, πλην όμως επιστροφής τους εκ μέρους του πελάτη εντός του ανωτέρω οριζόμενου χρονικού διαστήματος. Στην περίπτωση αυτή, φέρετε αποκλειστικά τον κίνδυνο ακόμη και της τυχαίας καταστροφής ή χειροτέρευσης των προϊόντων. Εάν η μεταφορική εταιρεία δεν μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνσή σας, τότε το προϊόν φυλάσσεται από τη μεταφορική κατά τους όρους αυτής και με τυχόν πρόσθετη δαπάνη σας.

Χρώμα και σχήμα των προϊόντων: Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για πιθανές μικρές αποκλίσεις στο χρώμα ή το σχήμα των προϊόντων στον Ιστότοπο.

Κακή χρήση των προϊόντων: Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε κακή χρήση των προϊόντων από εσάς.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη – πελάτη του ιστότοπου υπόκειται στους όρους που περιλαμβάνονται στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.

Για την κατάρτιση σύμβασης πώλησης με την εταιρεία μας, θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε τα απολύτως αναγκαία προσωπικά σας δεδομένα για τον σκοπό εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Αναλυτικότερα βλ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.

Για την πλοήγηση στη σελίδα μας, ο επισκέπτης δεν είναι κατά κανόνα υποχρεωμένος να μας παράσχει προσωπικές του πληροφορίες. Για τη διαχείριση των Cookies βλ. COOKIES.

 

Δικαιοδοσία – Αρμοδιότητα

Για οποιαδήποτε δικαστική διαφορά ανακύψει σχετικά με την εφαρμογή ή την ερμηνεία των παραπάνω όρων εφαρμοστέο δίκαιο ορίζεται το ελληνικό. Αρμόδια είναι τα δικαστήρια του Ναυπλίου.

 

Επικοινωνία – Εξυπηρέτηση

Η χρήση του παρόντος ιστότοπου μας δίνει το δικαίωμα να επικοινωνούμε μαζί σας, κάθε φορά που κρίνουμε ότι οι απαιτήσεις των συναλλαγών το επιβάλλουν. Από την πλευρά σας, και για την ορθή σας εξυπηρέτηση, μπορείτε  να επικοινωνείτε άμεσα με την εταιρεία μας για κάθε θέμα που σας αφορά στα τηλέφωνα 27510 66937 & 27521 11685 κατά τις ώρες και ημέρες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα.

 

Τελικές Διατάξεις

ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ Ή ΓΡΑΠΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΑΣ (ΣΤΑΘΕΡΟΣ Η/Υ, ΦΟΡΗΤΟΣ Η/Υ,Η/Υ ΤΑΜΠΛΕΤΑ , ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ.Α.).

ΟΛΟΙ ΤΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΡΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΠΛΟΗΓΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.MAVRIDOU.COM ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΥΡΟΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ.

ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.